Setmanari d'informació local - 138 anys

El senyor i la senyora Smith se'n van 'de colònies'

Els reis dels espanyols, Letizia Ortiz i Felipe de Borbón, que en alguns dels viatges que han fet finançats amb doblers de procedència dubtosa, han fet les reserves amb els noms de senyor i la senyora Smith, visiten aquest dijous Mallorca, en el marc de la 'gira' per intentar rentar la seva imatge després dels escàndols que la premsa de fora del Regne d'Espanya destapa cada dia.

És la segona estació del tour que han encetat a les possessions africanes del seu Regne.

Els monarques recorreran Espanya i les colònies duran les pròximes setmanes i mantendran trobades amb «agents socials» i coneixeran «els protocols sanitaris en els establiments hotelers».

L'agenda dels Smith-Ortiz-Borbón està blindada i els durà sempre a moure's dins una bombolla patricio-mediàtica destinada a mantenir la ficció de que els 'estimats líders' espanyols són líders i són estimats.

La presidenta de Govern, Francina Armengol, realitzarà les seves corresponents genuflexions davant els reis i na Reyes (Maroto) a les 11.00 hores a l'hotel Iberostar Cristina.

Segons l'agenda difosa aquest dimecres pel Govern, en primer lloc, a la terrassa de l'establiment hoteler, «els Reis rebran en audiència als responsables de la patronal empresarial balear CAEB, dels sindicats UGT i Comissions Obreres i de les associacions i federacions hoteleres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera».

A les 12.30 hores serà el torn del Cercle d'Economia de Mallorca i del Cercle d'Economia de Menorca.

Un altre dels que no podien faltar al llepamans (aquesta vegada protegits per les màscares que ajuden a combatre virus i males olors), és el conseller desobedient amb els dèbils i súperobedient amb els poderosos, Iago Negueruela, que acompanyara na Reyes i els reis a un recorregut a peu pel passeig marítim de la Platja de s'Arenal.

Els simpàtics monarques rompran el protocol per acostar-se, a dos metres, això sí, a una claca d'obedients subdits prèviament seleccionada, als quals explicaran que «d'aquesta crisi n'hem de sortir junts»... ells a dalt i la resta a baix.

Finalment les 13.30 hores, està previst que els monarques espanyols arribin a l'hotel Riu Concordia, on el seu director els explicarà els protocols sanitaris i de contingència que garanteixen la seguretat sanitària en aquest establiment turístic.

El que facin a partir d'aquí ja correspon a l'agenda secreta del senyor i la senyora Smith.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.