Setmanari d'informació local - 138 anys

Cases prefabricades: una alternativa per tenir la llar dels teus somnis

Amb el desenvolupament de nous sistemes de construcció i l'implement de materials de qualitat que ofereixen millors prestacions, avui dia és possible comptar amb una alternativa més eficient quan es tracta de tenir una casa pròpia; ens referim a les cases prefabricades. A continuació, presentarem en què consisteix aquesta modalitat i els avantatges que aporten les cases del futur.

Què són les cases prefabricades?

Les cases prefabricades són un sistema de construcció modular, en què les empreses fabriquen les seccions de l'edifici de forma independent, és a dir, fora del terreny, i després són enviades fins al lloc per al seu acoblament final. Per exemple, FacilHouse és una plataforma que compta amb totes les eines perquè trobis la teva casa ideal, adaptada a les teves necessitats, la ubicació del terreny i, per descomptat, l'estètica de la teva preferència.

Es tracta d'una nova alternativa que garanteix la mateixa seguretat que les construccions tradicionals, amb el benefici que es pot treure el millor profit dels recursos disponibles per maximitzar les prestacions gràcies al tipus de material que s'implementa. En aquest sentit, els recursos més utilitzats per a la construcció són el formigó, la fusta i l'acer que, a més de la seva resistència, compten amb propietats addicionals que permeten que compleixin la fusió d'aïllants tèrmic i acústic, la qual cosa permet reduir la despesa energètica i augmentar la comoditat a l'interior de la llar.

Aquest tipus d'habitatge, són construïdes sota els estàndards de seguretat establerts. De la mateixa manera, estan avalats per un arquitecte i compleixen amb tots els permisos per a ser habitades, de manera que podràs gaudir d'una casa moderna que lluirà amb un acabat igual, o millor, que la de les construccions tradicionals, però amb majors avantatges que t'ajudaran a millorar la teva qualitat de vida.

Quins són els avantatges d'aquesta modalitat?

Les cases prefabricades estan guanyant terreny en el pla de la construcció gràcies als avantatges que aquests sistemes ofereixen, que l'han convertit en la possibilitat de fer realitat el somni de moltes persones de tenir una casa pròpia. Dins dels aspectes que es poden destacar val la pena esmentar la rapidesa amb què són realitzades, ja que les diferents estances es van fabricant al mateix temps en l'àmbit industrial i després són assemblades en la destinació final, el que redueix considerablement el temps de durada de l'obra.

Un altre dels grans beneficis és que compten amb un alt nivell de personalització, perquè és un sistema que permet triar l'estructura de cada estada, les dimensions i la façana de la casa. A més, en una època on la preocupació pel medi ambient ha augmentat, aquest tipus de construccions permet optar per una alternativa eficient i ecològica, en el qual s'aprofiten millor els recursos naturals i s'optimitza el rendiment energètic. En altres paraules, podràs obtenir literalment, la casa que sempre has somiat amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Una casa feta a la mida

Les cases prefabricades són l'oportunitat perfecta de tenir l'habitatge que vols, feta a la mida i tenint en compte cada un dels aspectes que són importants per a tu. El millor és que podràs gaudir-ne en molt poc temps, evitant els retards i els inconvenients que generalment es presenten en les construccions tradicionals. Plataformes com FacilHouse et dóna l'oportunitat que trobis la casa dels teus somnis i l'adaptis a les teves necessitats, així que, si sempre vas somiar a tenir un refugi personalitzat, aquesta és una excel·lent forma de començar a planificar com vols que sigui.

Aprofitar al màxim els desenvolupaments tecnològics per implementar-los en sistemes que s'adaptin a les noves necessitats i estils de vida és un dels beneficis dels quals podem gaudir en l'actualitat. Les cases prefabricades són un exemple d'aquest progrés que ha arribat per a romandre en el temps, de manera que segurament el que avui és innovació, en poc temps es convertirà en la nova tendència en construcció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.