Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Maria del Mar Bonet inaugura el festival Serenates 2020

El festival Serenates, que organitza cada any la Universitat de València i l'Institut Valencià de Cultura, celebrarà la seva 33a edició del 24 de juny al 3 de juliol en format digital per la Covid-19. L'encarregada d'inaugurar el festival enguany és Maria del Mar Bonet.

El concert s'emet dimecres, 24 de juny, a les 20.00 hores, pels canals de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i l'Institut Valencià de Cultura.

La cantant mallorquina i Medalla de la Universitat, presenta 'Bellver' acompanyada per l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Aquest treball va obtenir el premi Cubadisco el 2011 a la ciutat de l'Havana i suposa un repàs per la trajectòria de la cantant en format simfònic.

El concert, que va ser presentat al festival Serenates 2014, recull els temes més significatius del seu univers musical, marcat per les influències mediterrànies. El repertori inclou quinze cançons gregues, turques, sardes, italianes, catalanes i mallorquines, entre les quals també hi ha espais per a les jotes i temes propis seleccionats per la cantant.

La cantant mallorquina, a més, ha gravat un vídeo expressament per a Serenates que es podrà veure abans d'iniciar-se el concert, un missatge molt especial per a tot públic que segueixi aquest festival en format digital.

Els 10 concerts gratuïts es traslladen als canals de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i de l'Institut València de Cultura. Tots s'emetran a les 20.00 hores a través d'aquests canals, des d'on a més es podrà recuperar el concert amb posterioritat.

Programa:

Dimecres 24/6

Bellver

Maria del Mar Bonet

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Hilari García, director

Dijous 25/6

Venècia ~ Júpiter

La Remembrança

Divendres 26/6

'Cantúria cantada'

Carles Santos

Cor de la Generalitat Valenciana

Dolors Ricart, directora

Dissabte 27/6

València Baryton Project

Diumenge 28/6

Orfeó Universitari de València

Francesc Valldecabres, director

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Beatriz Fernández, directora

Dilluns 29/6

Homenatge a Alicia de Larrocha

Jorge Tabarés, piano

Dimarts 30/6

Deu anys de SERENATES:

formació, creació i innovació

Dimecres 1/7

Jazz i poesia

Cafè de Fel

Dijous 2/7

Jazz i poesia

Jove Big Band Sedajazz

Divendres 3/7

Carmen sense paraules

Orquestra de València

Ramón Tebar, director

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.