Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Petra defensa la tasca «integradora, positiva i humanitària» de Juníper Serra

40755

L'Ajuntament de Petra ha expressat aquest dilluns el seu «malestar» davant les accions i declaracions que s'han succeït al voltant de la figura de Juníper Serra i ha defensat la tasca «integradora, positiva i humanitària» del missioner nascut a la localitat.

En un comunicat, el batle de Petra, Salvador Femenías, ha demanat que «el seny s'imposi i es normalitzi la situació».

Sobre les accions de protesta en contra de les imatges del Pare Serra, des del consistori han reivindicat el llegat del religiós en ciutats com Los Angeles, San Francisco o San Diego, «on la seva figura ha estat estudiada».

Petra defensa el «balanç positiu» de Juníper Serra, «poc conegut a Mallorca», pel que ha expressat la necessitat de «posar en valor i reconèixer la seva figura».

En el comunicat, han recordat que el 2013 es va celebrar l'Any Pare Serra, que va culminar en 2015 amb la seva canonització.

També han recordat que tant els actes per a celebrar el tercer segle del seu naixement com el de la seva canonització varen reunir a una part molt important de la societat mallorquina i que, en concret el 2015, la presidenta del Govern, Francina Armengol, va presidir els actes de canonització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.