Setmanari d'informació local - 138 anys

Paraules contundents del Govern front la discriminació lingüística: «Actuarem davant la vulneració de drets fonamentals; també dels lingüístics»

40753

Aquesta vegada sí que el Govern s'ha pronunciat amb contundència davant el nou cas de discriminació lingüística que varen patir dues dones a una benzinera de Palma.

Fèlix Alonso, Director General de Consum del Govern ha assegurat que «Tot d?una que arribi la denúncia de les consumidores, la Direcció General obrirà un expedient per garantir els drets fonamentals que recullen la Constitució espanyola i l'Estatut» i ha afegit que «la Direcció General de Consum actuarà amb contundència davant la vulneració de drets fonamentals; també dels lingüístics».

El Director General de Consum del Govern ha respost així a la notícia de que aquest diumenge migdia s'havia produït un doble cas de discriminació lingüística a la benzinera situada al Carrer d'Alfons el Magnànim, 38, de Palma.

Justament aquesta mateixa setmana ja se n'havia fet públic un altre cas de discriminació en una botiga de complements de cuina de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.