Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá: «He vist pares plorant explicant-me que directors de col·legis els deien que si escolaritzaven els seus fills en castellà serien marginats»

José Ramón Bauzá, expresident del Govern, alferes de l'exèrcit espanyol i eurodiputat pel partit polític Ciudadanos, veu i sent coses que la resta de gent no veu ni sent.

Fa uns anys sentia veus d'hotelers que «li demanaven» que fos ministre de Turisme. Fa pocs dies deia que el cantant Valtònyc l'havia amenaçat de mort i aquest divendres ha explicat que: «He tengut pares plorant al meu despatx de la presidència de les Balears, explicant-me que directors de col·legis els deien que si escolaritzaven als seus fills en castellà 'quedarien marginats amb sud-americans amb poc nivell'».

Retorn a la sobrassada i a 'lo nostro'

Les actuacions del militar i polític ja fa anys que no tenen el més mínim de coherència. Sembla com si Bauzá cercàs permanentment protagonismes i hagués de menester ser el centre d'atenció. Fa pocs dies feia pública una fotografia, feta al seu despatx de l'eurocambra, on mostrava trossos de pa amb sobrassada (el màxim símbol de mallorquinitat per al madrileny Bauzá) i l'acompanyava del comentari: «mallorquinitzant els belgues... sobrassada per a tots!!!».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.