Setmanari d'informació local - 138 anys

La Flama del Canigó arribarà a Mallorca amb el lema 'Enguany encenc la flama per tu'

40677

La Flama del Canigó arribarà com cada any arreu dels Països Catalans, adaptada al context actual provocat per la pandèmia del coronavirus i garantint totes les mesures de seguretat.

Amb el lema 'Enguany encenc la flama per tu', aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevindrà un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19.

Aquest any, la Flama també continuarà sent un record pels presos polítics i exiliats, per a reivindicar la defensa dels drets fonamentals, i no quedarà al marge del moment d’emergència social que viu el país.

La Flama del Canigó arribarà a Mallorca dimarts 23 de juny. A les 18.00 hores es farà la recepció i lliurament de la mateixa al pati de l'Ajuntament d'Alaró, on es farà un parlament i sonarà una colla de xeremiers.

Per a assistir a l'acte, cal inscripció prèvia al telèfon 617 622 929.
Les Delegacions de l'OCB que vulguin assistir a cercar la Flama i dur-la al seu poble, s'han de posar en contacte amb el següent telèfon: 647 23 74 14.

Després, corredors pujaran la Flama al Castell on es farà un acte amb el pregó, dansa i concert. Les entrades per a l'acte del Castell d'Alaró estan exhaurides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.