Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol declara superada la fase 3 de desescalada a les Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat superada la fase 3 del pla de desescalada cap a la 'nova normalitat' a les Balears, amb efectes des d'aquest diumenge, 21 de juny.

La presidenta va signar aquest dijous el decret corresponent, que s'ha publicat aquest divendres en una edició extraordinària del Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Totes les Illes abandonarà les fases de la desescalada aquest diumenge.

En l'exposició del decret s'incideix en el fet que «la situació d'emergència sanitària declarada per l'Organització Mundial de la Salut, tot i la superació de la fase 3, no ha finalitzat».

Per això, es preveu que, a més d'aplicar-se les mesures establertes en el Reial Decret Llei de la 'nova normalitat', es puguin adoptar altres mesures addicionals establertes pel Consell de Govern per contenir la pandèmia de la Covid-19.

En aquest sentit, cal recordar que aquest dijous el Govern anunciava que mantendrà els controls sanitaris als aeroports de les Illes per als passatgers dels vols interilles, estatals i internacionals (tant de l'espai Schengen com de fora) després de la finalització de l'estat d'alarma i fins el 30 de juny. També continuaran els controls en els trajectes marítims entre les Illes i amb la Península.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.