Setmanari d'informació local - 138 anys

Per què comprar seguidors o likes per a les teves xarxes socials és la millor opció

Quan es tracta de poder utilitzar estratègies efectives per aconseguir major visibilitat, pots comptar amb els serveis de compra de seguidors o likes per a les teves xarxes socials gràcies a agències especialitzades, aconseguint així aprofitar tots els beneficis que això comporta per al posicionament del teu negoci o empresa en les xarxes socials.

4 beneficis d'aquests serveis

Una de les estratègies que més s'utilitzen en l'actualitat per moltes marques, empreses i negocis és la compra de seguidors, comentaris, subscriptors i likes en xarxes socials, atès que aquests serveis permeten una gran varietat d'avantatges que ajuden per augmentar la visibilitat dins el mercat digital.

Entre els beneficis que ofereixen aquests serveis podem esmentar els següents.

1) Agències especialitzades

Avui dia pots comptar amb agències especialitzades en la compra de seguidors i likes per Instagram, com Visibility Reseller, que ofereix aquests serveis amb la garantia que la compra de cada usuari és real, és a dir, no són robots.

A més, ofereixen diversos paquets entre els quals poder triar, des de 100 a 20.000, siguin seguidors, likes o altres, tot dependrà de la xarxa social per a la qual compris els paquets.

Aquests serveis tampoc requereixen accés al teu compte personal o la de la teva marca.
El paquet que adquireixis és de lliurament immediat, però amb un creixement gradual, com si fos orgànic.

També comptes amb un suport 24/7 en cas de tenir dubtes o problemes amb el servei, perquè així l'agència s'encarregui de resoldre els problemes corresponents.

2) Xarxes socials

Un altre benefici d'aquests serveis és que abasten totes les xarxes socials emprades en l'actualitat, des de Facebook, a Instagram, Twitter, YouTube, TikTok o Spotify, això permet millorar la teva visibilitat en cada un d'elles.

Com sabràs, les xarxes socials són un dels aspectes de major importància en les estratègies de posicionament, atès que són plataformes on milers d'usuaris accedeixen diàriament, de manera que és indispensable que la teva presència en elles sigui destacada i permetin utilitzar campanyes publicitàries que siguin capaços d'arribar al teu públic objectiu.

3) Complement per al posicionament

Ara que esmentem el posicionament orgànic, pot resultar al principi difícil aconseguir la comunitat que necessites per ser més visible dins de les xarxes socials.

No obstant això, comprant aquests paquets servirà com a complement del posicionament orgànic, el qual oferirà resultats a mitjà i llarg termini, aconseguint així que l'impacte de la teva imatge sigui més gran i puguis aconseguir l'impuls necessari per després generar seguidors naturals.

4) Ideal per a la imatge

Un compte que té pocs seguidors, comentaris o likes, no genera molta confiança entre els usuaris que accedeixen per primer cop a ella.

No obstant això, un compte amb una quantitat alta de seguidors ofereix una millor imatge per al teu perfil, es veurà més professional i tot el contingut que comparteixi serà pres més seriosament pels usuaris.

A més, si el teu perfil ha estat creat per oferir serveis o vendre productes, si tens més seguidors, els usuaris confiaran més en un compte amb més de 1.000 seguidors, que una amb només 100 seguidors.

Un dels aspectes que més preocupa el moment d'adquirir aquests serveis és si són segurs i legals, atès que molts temen que els seus comptes siguin tancades i perdin tots els seguidors i contingut que tenien.

No obstant això, atès que es tracten d'usuaris reals, tens la completa seguretat que els comentaris, likes o visites són realitzats per persones i no robots, això evita que la xarxa social pugui penalitzar-te o eliminar el teu perfil de la seva plataforma.

Quant a la seva legalitat, la veritat és que aquests serveis es tenen com una estratègia de màrqueting digital efectiva, com un complement a l'estratègia que ja s'utilitza, ja que ofereix una base per aconseguir més visibilitat de manera més senzilla i ràpida.

A més, amb les agències especialitzades com l'esmentada anteriorment, tens la garantia d'un lliurament immediat del paquet que hagis comprat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.