Setmanari d'informació local - 138 anys

Demana informació a una botiga de Palma i li contesten «¿que te pasa, no hablas español? ¡Estamos en España!»

Aquesta vegada va ser a Miquela S. V. a qui li va tocar viure una discriminació per raó de llengua i un desagradable episodi d'assetjament lingüístic per part d'un responsable d'una botiga de Palma.

Va ser aquest dilluns, 15 de juny al voltant de les 14.45 hores a la botiga Cooking al número 3 del carrer General Riera de Palma.

Miquela S. V. explica que «me vaig acostar al taulell per demanar a les dues persones que estaven de cara al públic si els descomptes anunciats eren per a tots els productes. L'al·lota, que estava un poc més enrere, me va començar a contestar en català, al mateix temps que l'home, que també era darrere el taulell me va fer senyes indicant l'orella i me va dir 'no te entiendo'. Jo li vaig dir: 'Ella sí, i ja me contesta', quan ell me va dir, amb males maneres: '¿Qué pasa, no hablas español? Porque estamos en España!' Jo li vaig contestar 'Sí, lo sé, pero creo que en España se hablan varias lenguas. Además, ya estoy hablando con ella'».

Miquela S. V. Continua explicant que «la dependenta em va seguir atenent i ens vàrem allunyar perquè l’al·lota me parlava i m’acompanyava a veure un producte.»

Tot i amb això l'assetjador va continuar dirigint-se a ella amb un to «poc respectuós» fins que Miquela S. V. se'n va anar de la botiga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.