Setmanari d'informació local - 138 anys

Els alemanys amb segones residències podran venir a partir del pròxim dilluns

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha anunciat aquest dimarts que els ciutadans alemanys podran viatjar des del dilluns 15 de juny a les seves segones residències a Mallorca i en la resta de les Illes Balears, coincidint amb la posada en marxa del pla pilot de turisme.

Sobre com podran viatjar a les Illes, Armengol ha assenyalat que la comercialització no depèn del Govern sinó dels turoperadors i de les línies regulars, i que tots dos faran les ofertes turístiques. A través d'ells, els ciutadans alemanys que vulguin viatjar a les seves segones residències a les Illes podran comprar els seus passatges.

Per part seva, en la roda de premsa oferta aquest dimarts, el conseller Iago Negueruela ha valorat que és coherent que si poden venir turistes d'Alemanya a les Illes en aquests quinze dies, també ho puguin fer aquests ciutadans que tenen casa aquí, ja que «són persones que coneixen bé les Illes, fan vida aquí, tenen la seva casa,...». I que ho facin en les mateixes condicions que els turistes, sense quarantena.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.