Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS critica que Vox hagi blocat una proposta al Senat per a fer una declaració antiracista

MÉS per Mallorca ha criticat aquest dimarts que Vox hagi impedit una declaració institucional contra el racisme perquè no l'ha volguda secundar. La iniciativa l'havia impulsada Esquerra Confederal, el grup on s'integra el senador de MÉS, Vicenç Vidal. La proposta d'Esquerra Confederal portava el títol 'Declaració institucional de suport al moviment Black lives matter per a la fi de la discriminació racial'.

Per al senador Vidal, que és portaveu d'Esquerra Confederal, en aquests moments «resulta vergonyós que en una situació global tan preocupant per a l'equitat i la igualtat, Vox sigui incapaç de secundar una declaració bàsica en defensa dels drets humans més elementals».

En aquest sentit i per al senador autonòmic de les Balears «aquesta posició equipara Vox amb les ultradretes racistes i negacionistes, oposades a la democràcia, Trump, Bolsonaro i Orban». «Necessitam tenir clar que tenim davant un partit hereu del feixisme, la ideologia més contrària a la humanitat que el món ha conegut», ha assegurat Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.