Setmanari d'informació local - 138 anys

Antònia Jover, escollida nova responsable de Turisme Sostenible de Podemos

Pablo Iglesias entre les diputades Lucía Muñoz i Antònia Jover. | Podemos

La diputada en el Congrés per Podemos Balears, Antònia Jover, ha estat triada aquest dissabte nova responsable de Turisme Sostenible de Podemos, en el Consell Ciutadà Estatal.

Segons ha informat la formació política, Jover ha mostrat el seu agraïment per la confiança que el Consell Ciutadà Estatal han dipositat en ella i ha afirmat que accepta «de grat la responsabilitat de coordinar l'Àrea de Turisme Sostenible».

«Com a ciutadana de les Illes, sóc conscient del que representa el turisme en l'economia del nostre país i em comprometo a treballar per un sector turístic millor, dimensionat, apostant per les energies renovables, per l'economia circular i per la millora de les condicions laborals dels treballadors», ha apuntat Jover.

D'altra banda, la formació ha donat a conèixer que Antònia Jover, també formarà part de la Comissió Executiva de Podemos, òrgan que es va crear fa unes setmanes, després de la celebració de la tercera Assemblea Ciutadana Estatal.

Quant al Consell Ciutadà Estatal de Podemos celebrat aquest dissabte, a més de Jover, han participat la diputada en el Congrés per Podemos Balears, Lucía Muñoz; la regidora a l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas; i la consellera balear i Secretària General de Podemos Balears, Mae de la Concha.

En l'obertura d'aquesta trobada, el Secretari General, Pablo Iglesias ha recordat «els avanços socials» aconseguits en els pocs mesos que du constituït el govern estatal de coalició. Així mateix, ha recalcat les mesures de protecció adoptades per protegir a la ciutadania davant la crisi de la COVID-19, entre elles l'impuls dels ERTO.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.