Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS registra una PNL per demanar un pla d'inversions en economia verda i social

MÉS per Mallorca ha registrat aquest divendres una Proposició No de Llei en el Parlament per a demanar un pla d'inversions en l'economia verda i social per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica causada per la COVID-19.

MÉS ha explicat que, coincidint amb el Dia del Medi Ambient, torna a instar les institucions europees i espanyoles a prioritzar mesures com la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic i una inversió proporcional a l'impacte negatiu en l'economia i l'ocupació a les Balears.

En concret, els ecosoberanistes han demanat transferències de l'Estat per a diferents objectius. En aquest sentit, el diputat de MÉS Josep Ferrà ha sol·licitat al Govern garantir un impacte real en la xarxa productiva local de la petita i mitjana empresa, dels autònoms i de les cooperatives de treball.

A més, Ferrà ha insistit en la importància que el pla sigui específic per a les Balears a causa de l'impacte de la crisi i de diversificar l'economia.

Així mateix, ha insistit que les mesures per a pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus no frenin les establertes per a una transició energètica sostenible. Per aquest motiu, ha defensat que les polítiques contra la lluita del canvi climàtic siguin l'eix d'inversions per a sortir de la crisi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.