Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila expressa el seu desig perquè arribin turistes: «Les persones ho necessiten»

El batle de Palma José Hila, ha expressat el seu desig que amb el pas de Mallorca a la fase 3 de la desescalada «s'obrin més hotels» perquè així més persones puguin sortir dels ERTO i recuperar els seus llocs de treball.

En una roda de premsa per a explicar aquest divendres la recuperació i reactivació d'activitats i serveis municipals amb el previsible canvi de fase la setmana vinent, Hila ha assenyalat que arriba «un moment important per a una ciutat que viu del turisme».

El primer edil ha avançat que, en aquest sentit, es posaran en marxa dues campanyes de promoció turística a partir de mitjans de juny, primer dirigint-se al mercat espanyol i, després, pensant sobretot en el mercat alemany, en col·laboració amb els operadors i el Consell de Mallorca. Hila ha assenyalat que l'objectiu és presentar la ciutat «com un destí segur» i ha insistit en el seu desig que «venguin turistes perquè les persones ho necessiten».

El batle ha indicat també que s'estan preparant al costat dels tècnics municipals protocols per a la realització de festes d'estiu en els barris, encara que ha recalcat la seva aposta per les celebracions petites i «controlables» més que els grans concerts i revetlles.

En aquest sentit, pel que fa a la celebració de la nit de Sant Joan a les platges de Palma, Hila ha fet una crida a, en la mesura que sigui possible, no acudir a les platges, especialment a les més petites, per a evitar riscos. «Ja hi haurà més nits de Sant Joan per a celebrar», ha assenyalat. També sobre l'activitat a les platges, el primer edil ha assenyalat que els concessionaris d'elements com a ombrel·les o hamaques aniran incorporant els seus serveis a mesura «que els sigui rendible econòmicament» a mesura que augmenti el volum d'usuaris.

En aquest sentit, davant la previsible arribada de turistes i l'augment dels usuaris a les platges, Fila ha assegurat que estaran «sempre vigilants» perquè es compleixin les mesures de seguretat encara que, ha afegit que, de moment, «no hi ha hagut incidències destacables». D'altra banda, Hila ha assegurat que s'està tractant de trobar una solució a la situació dels firaires confinats a Son Fusteret «mentre hagin de quedar-se i fins que puguin reprendre el seu treball».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.