Setmanari d'informació local - 138 anys

Unides Podem demana al Govern que sancioni les aerolínies que no informen sobre devolucions

Unides Podem ha demanat al Govern que exerceixi la seva capacitat sancionadora davant les aerolínies que no informen de manera clara sobre la devolució de bitllets després que la Direcció General de Consum comuniqués que exercirà la seva competència d'obrir expedient sancionador a 27 aerolínies. En aquest sentit, el portaveu del Grup Parlamentari Unides Podem, Alejandro López, ha assegurat que «les companyies aèries haurien d'oferir totes la informació als passatgers perquè puguin exercir els seus drets».

«No pot ser que no se'ls ofereixi l'alternativa de devolució íntegra de l'abonat per un bitllet i solo et donin l'opció de canviar-lo per un bo», ha assenyalat López, alhora que ha indicat que en aquests moments «és essencial que els consumidors se sentin protegits». D'aquesta manera, ha assegurat que la formació espera que tant el Govern com la Direcció General de Consum actuïn en conseqüència i «exerceixin la seva capacitat sancionadora si fos necessari».

Unides Podem ha recordat que ja va demanar al Govern que sancionés a les companyies aèries si havien fet pràctiques deslleials amb els consumidors o usuaris de les Balears, una vegada es van conèixer les dades que havia sol·licitat a la Comissió Nacional de la Competència (CNMC). Així mateix, han destacat que «gràcies a la capacitat sancionadora del Govern s'ha procedit a l'obertura d'expedient a totes les elèctriques d'Espanya que, enmig de l'estat d'alarma, varen aprofitar per a canviar la seva política comercial i incloure els impostos (IVA) en el preu final de les seves ofertes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.