Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem celebra l'aprovació del decret i diu que «no afectarà la reactivació econòmica»

La patronal de Mitjana i Petita Empresa de Mallorca (Pimem) ha celebrat aquest dilluns el decret per la protecció del territori aprovat pel Govern. En aquest sentit, han explicat que la normativa s'ha donat conèixer entre els membres de Pimem i que ha comptat amb la seva aprovació.

Aquest nou document que afectarà principalment l'illa de Mallorca, Menorca i Eivissa en menor mesura. Segons el president de Pimem, Jordi Mora, «defensarà la sostenibilitat del nostre ecosistema, la protecció del medi ambient i dels espais verds de les illes, el denominat sòl rústic».

Així mateix, han apuntat que davant la possibilitat que aquesta normativa tengui efectes negatius en el sector de la construcció des de la federació es considera que aquests «seran imperceptibles» per a les empreses i que això «no serà contraproduent, ni afectarà» la reactivació econòmica de les Balears. Finalment, consideren que «la forma» amb el qual s'ha aprovat és criticable, ja que consideren que es podria haver fet a través de la tramitació parlamentària, ha explicat Mora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.