Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Ebri Knight posen en marxa un micromecenatge per fer possible el seu nou disc

Els Ebri Knight han posat en marxa aquest dilluns una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Goteo .El grup de folk punk en català ha explicat que tenen el 5è disc d'estudi en marxa i que en aquests moments es troba en fase de producció i que arran de la situació generada per la COVID-19, i la impossibilitat de dur a terme gires, es troben en un moment econòmic crític perquè sense els concerts, no poden assumir els costos del disc.

Així mateix, a més de fer possible que el disc surti a la llum, el grup ha apuntat que amb aquesta aportació econòmica «servirà en realitat per a fer que Ebri Knight pugui continuar treballant i fent música». Cada aportació preveu recompenses com agraïments al disc, accés a canals exclusius de comunicació durant la producció del disc, preestrenes o camisetes entre d'altres.

Ebri Knight és un grup amb molta carretera i moltes lluites a l'esquena. A més, identifiquen la seva forma de treballar amb la responsabilitat social, ecologisme, assemblearisme, etc. Tota aquesta filosofia de treball va desembocar el 2018 en la creació de la cooperativa Folk You, amb l?objectiu de poder autogestionar també la seva ocupació i lluitar contra la precarietat del sector. Durant tots aquests anys han publicat 4 discs d'estudi, 1 disc en directe i 1 EP temàtic sobre la Guerra Civil Espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.