Setmanari d'informació local - 138 anys

La cotxada de Vox derrapa

A Formentera hi participen dos cotxes

39759

Nou fracàs dels favorables a atropellar els drets col·lectius per imposar els seus privilegis. L'espanyolisme no se'n surt, ni a peu ni en cotxe aconsegueixen organitzar una manifestació mínimament condreta a les Illes Balears.

Alguns centenars de cotxes (policia municipal i delegació del govern espanyol han arrodonit la xifra a 1.000) s'han congregat aquest dissabte a Palma en la denominada 'Caravana per Espanya i la seva llibertat', convocada pel partit ultranacionalista Vox.

La concentració de vehicles amb penes destacava del trànsit habitual de vehicles a Palma i només cridava l'atenció l'acumulació de banderes d'Espanya, alguna de l'època franquista, i algunes pancartes que reclamaven la dimissió de Francina Armengol i de Pedro Sánchez i altres consignes com 'els carrers no són vostres'.

Els representants de Vox en el Parlament, en el Consell de Mallorca i a l'Ajuntament de Palma han saludat a les centenars de persones que tornaven al punt d'inici després de fer el recorregut.

Cotxades a Menorca i a Eivissa i dos cotxes a Formentera

Els ultranacionalistes espanyols també han fet passejades en cotxe per Menorca i Eivissa. La delegació del govern espanyol ha xifrat en 130 els vehicles que han participat en Eivissa, 50 a Maó i dos a Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.