Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Josep Fiol: «Somiï una Mallorca amb una universitat potent per a formar els mallorquins del futur»

Nova proposta per a la iniciativa #MallorCaNostra. Josep Fiol, estudiant de Ciències Polítiques i membre de Mallorca Lliure, somia una Mallorca amb «una universitat molt potent». «Potent, per una banda, perquè és el lloc de formació dels mallorquins del futur; i per l'altra, perquè és un lloc de generació de contingut social, polític, antropològic, per estudiar la realitat de les Illes i un lloc amb laboratoris i centres d'investigació punters».

«Davant aquesta crisi del coronavirus ens hagués anat molt bé tenir un laboratori punter per poder fer tests de PCR ràpids per poder determinar quanta gent té el coronavirus a les Balears, determinar si som un espai segur o no per a reactivar la nostra economia», ha explicat.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.