Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma afegeix el carrer Reis Catòlics als carrers que s'obren per a vianants durant el cap de setmana

Des d'aquest dissabte i durant els caps de setmana i festius el carrer Reis Catòlics, entre la plaça Miquel Dolç i el carrer Aragó, s'habilitarà per a vianants durant tot el cap de setmana. Amb aquesta mesura s'afegeixen 450 metres lineals de carrer per a vianants entre setmana i 3.150 metres quadrats de superfície.

Així, Palma suma ja 15 quilòmetres de carrers habilitats per passejar amb un total de 130.620 metres quadrats de superfície, dels quals 13,5 quilòmetres s'habiliten entre setmana, des de les 18 i fins a les 23 hores i un total de 15 durant les 24 hores del cap de setmana.

Els espais que s'habiliten per passejar entre setmana són els següents:

Zona 1. Front Marítim: 9,3 quilòmetres. Passeig marítim entre rotonda de Porto Pi i Manuel Azaña (5,4 quilòmetres). Vicari Joaquim Fuster fins passeig des Born del Molinar (1,8 quilòmetres). Primera línia de Platja de Palma: avinguda Bartomeu Riutort entre c/Xabec i c/Trobadors (3,6 quilòmetres.

Zona 2. Avingudes sentit horari entre túnel de General Riera i el carrer Sant Miquel: 500 metres.

Zona 3. Ronda nord de Son Rapinya: 3,5 quilòmetres. Carrer Miquel Lladó ambos sentits entre rotonda Madre Alberta i rotonda son Quint. Cami dels Reis entre rotonda base Miliar Jaume II i rotonda Madre Alberta. Entre rotonda Son Quint i rotonda cementeri la Vileta sentit La vileta.

Zona Districte Llevant: 532 metres Carrer Sebastià Arrom (davant del Col·legi Sant Josep Obrer).

A aquestes zones durant els caps de setmana i festius s'afeixen des d'aquest dissabte els 450 metres del carrer Reis Catòlics. Cal recordar que durant els caps de setmana també s'obren per a vianants els trams del carrer Nuredunna a Pere Garau (290 metres); el carrer Pare Bartomeu Pou a Bons Aires (els 423 metres) i el carrer Niceto Alcalà Zamora a Camp d'en Serralta entre el carrer Llibertat i Pasqual Ribot (314 metres).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.