Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB-PSOE rectifica i el decret llei de desclassificacions s'aprovarà en un consell de Govern extraordinari

Aquesta vegada ha estat el PSIB-PSOE qui ha hagut de cedir davant la fermesa de MÉS per Mallorca i el decret llei de desclassificacions que aquest divendres no s'havia aprovat, sí que s'aprovarà en un consell de Govern extraordinari que es farà la propera setmana, probablement aquest mateix dilluns.

Aquest divendres vespre PSIB, MÉS per Mallorca i Unides Podem, han segellat un acord sobre el contingut del decret llei de mesures sobre protecció del territori redactat per la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

El decret llei de protecció del territori farà que a aquelles parcel·les afectades per Àrees de Prevenció de Riscos (APR) no s'hi pugui edificar.

El text del decret llei també contempla els paràmetres edificatoris de com seran les cases en sòl rústic: les edificacions podran tenir una dimensió màxima de 300 metres quadrats.

També s'ha inclòs una modificació de l'article 6 del decret llei 8/2020, on es permetia la construcció de marines seques en sòl rústic. Aquest punt s'ha suprimit i només es permetrà que els ajuntaments construeixin punts verds.

Una altra de les novetats és que és limita la construcció de piscines en sòl rústic tant en número com en dimensions, podran tenir un màxim de 35 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.