Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi acusa el Govern de voler «acontentar» els ecologistes amb el nou decret

El secretari general del PI Josep Melià, ha criticat aquest divendres la «política contradictòria» del govern d'Armengol en matèria de reactivació econòmica i ha acusat el Govern «d'acontentar» els ecologistes amb un esborrany de decret llei sobre mesures urgents per a protegir el territori.

Melià ha defensat que «és moment de simplificar», de donar seguretat i d'apostar per la reactivació econòmica de les Illes amb propostes clares i no redactar un nou decret on es constata una inseguretat jurídica i que va en contra dels ajuntaments i de moltes famílies que tenen solars «afectats per aquests canvis urbanístics».

En aquest sentit, Melià ha assenyalat que és «inadmissible» que es vulguin llevar les competències en planejament urbanístic dels consistoris. Segons el secretari general del PI, amb aquest esborrany, el Govern es vol «rentar la cara» per l'aprovació del Decret llei de reactivació econòmica de la setmana passada i «tenir content a tothom».

El secretari general ha puntualitzat que es poden compartir previsions en sòl urbanitzable perquè les Balears «han de contenir el creixement però els límits de creixement ja estan fixats i només detalladament s'hauria d'actuar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.