Setmanari d'informació local - 138 anys

El Gremi de Llibreters organitza una Festa del Llibre del 20 al 23 de juliol

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha anunciat que organitzarà entre el 20 i el 23 de juliol una Festa del Llibre en diferents places de Palma on s'instal·laran les llibreries i es realitzaran activitats.

Segons ha informat l'associació, també aprofitaran les dates per a organitzar activitats en les llibreries. La celebració culminarà el dijous 23 de juliol amb una jornada nocturna de 'Llibreries al carrer' en un format «totalment descentralitzat».

En aquest sentit, està previst que les llibreries integrants del Gremi se situïn per barriades, concretament a la plaça Major, la plaça 'Patins', Fleming, Espanya o Olivar, així com a sa Feixina, el Born o el carrer Blanquerna.

Segons han assenyalat, amb aquesta celebració, el Gremi de Llibreters de Mallorca, vol col·laborar amb l'Associació d'Editors i les diferents associacions de veïns de cada barri. A més, a cada plaça o carrer hi haurà un escenari on es realitzaran diferents activitats sempre complint amb les mesures d'higiene i seguretat necessàries requerides per les administracions. El Gremi prepara per a l'ocasió una campanya de promoció a través d'un carnet i un mapa que es repartirà en les llibreries i servirà de joc perquè les famílies participin de la festa i promoure així el foment de la lectura i la reactivació cultural.

La Festa del Llibre també estarà present a Inca, on les llibreries de la ciutat s'organitzaran per a fer activitats i sortir també al carrer. Aquestes activitats, han afegit, compten amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la cessió dels espais per part de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma i l'Ajuntament d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.