Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Sindicat de Llogaters: «Volem una Mallorca sense desnonaments, acomiadaments i explotació»

Amb motiu de la iniciativa #MallorCaNostra, el Sindicat de Llogaters de Mallorca ens ha fet arribat aquest vídeo amb la seva aportació col·lectiva. Qui transmet les propostes, en aquest cas, és Pedro Payeras, afiliat de base del Sindicat.

«Prohibir de forma efectiva els habitatges buits, les hipoteques i lloguers abusius, limitar les quotes i rendes al 20% dels ingressos, repartir la jornada laboral sense reduir els sous fins acabar amb l'atur, prestacions i rendes baixes fins a la plena ocupació, avançar l'edat de jubilació i dignificar les pensions de jubilació i incapacitat, baixa laboral remunerada al 100% per a tots treballadors de risc i prioritzar la salut als beneficis» són algunes de les seves propostes.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.