Setmanari d'informació local - 138 anys

El Bloc per Felanitx s’oposa al Decret llei que permet l'ampliació d'hotels aprovat pel Govern

L’assemblea permanent del Bloc per Felanitx, partit que forma part de la coalició MÉS per Mallorca, considera que el Govern «hauria de prendre mesures per diversificar l’economia i no continuar depenent del sector turístic» i s'oposa al Decret llei 8/2020 perquè «tot i tenir mesures socials molt necessàries, no va dirigit a canviar el model econòmic de Mallorca».

«Ara és el moment de fer polítiques públiques per fer front a la crisi i canviar el model econòmic mitjançant l’augment de la productivitat empresarial així com fomentar la indústria 4.0», expliquen.

Segons els sobiranistes felanitxers, «les administracions públiques, entre d’altres coses, haurien de fomentar la producció agroalimentària, les energies renovables, com també la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I), per potenciar una indústria pròpia».

El Bloc per Felanitx, considera que «el decret 8/2020 no ens encamina a la diversificació, ans el contrari, perpetua el sistema econòmic que la crisi de la covid ha fet més palès que mai que ha quedat completament obsolet. El monocultiu turístic farà que la nostra comunitat sigui de les més afectades per aquesta crisi i de les que més tard en surti.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.