Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI rebutja la mesura d'Educació perquè les escoletes municipals i privades puguin obrir

L'STEI Intersindical ha rebutjat la mesura proposada per la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca perquè les escoletes municipals i privades puguin obrir a partir del 27 de maig.

El sindicat ha qualificat «d'exercici de responsabilitat» la proposta de la Conselleria perquè la represa del curs escolar «no sigui massiva ni obligatòria». Sobre les tutories dirigides a alumnes durant el mes de juliol, l'STEI ha explicat que ho entenen, però aposten també per «per seguiment telemàtic».

«Ens genera tots els dubtes com podrà compaginar aquest professorat el treball telemàtic i el presencial», han explicat, alhora que s'han mostrat «preocupats per les mesures de prevenció». Quant a l'obertura de centres de 0-3 anys, l'STEI ha assegurat que «no entén ni comparteix de cap manera la directriu».

«No entenem la incoherència de tancar les escoles del Govern i passar la pilota a les entitats titulars (privades o municipals) perquè facin el que considerin», han subratllat. Per aquest motiu, l'STEI ha reclamat que «ara com ara no s'obrin les escoles» per a passar a treballar en l'organització del curs 2020-2021 «amb garanties i un replantejament estructural».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.