Setmanari d'informació local - 138 anys

Disney+ demana rebre més sol·licituds que reclamin el català

39589

Després d'haver rebut més de 20.000 peticions a través de canvia.cat perquè Disney+ no discrimini el català, la companyia s'ha mogut. Gràcies a la pressió feta per totes aquestes persones que han signat, Disney ja contesta tuits en català a diversos usuaris, entre els quals la Plataforma per la Llengua.

Ara, Disney detalla que «els subtítols i els doblatges d'àudio estan disponibles en 16 idiomes» -entre els quals no hi ha el català-, però diuen que «esperem afegir-ne més a mesura que anem ampliant el nostre servei!». Perquè això passi, l'empresa demana que es faci una altra sol·licitud, en aquest cas a través del seu canal d'ajuda i suggeriments.

Per això, la Plataforma per la Llengua anima tothom que ja ha signat la campanya "Volem Disney+ en català" a fer aquest segon pas:

1. Entra al centre d'ajuda de Disney+, que malauradament tampoc no està en català.

2. Clica la pestanya 'Enviar comentarios', a la dreta de la pantalla.

3. Omple el formulari amb la petició. Proposen que seleccionis l'opció 'Suggerir una nova funcionalitat' i, posteriorment, 'Reproducció'.

4. El text que posis al formulari ha de reclamar ben clar: 'Volem veure a Disney+ les pel·lícules que ja teniu doblades o subtitulades al català. No ens discrimineu!'

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.