Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació inicia les reunions amb col·lectius educatius per a tractar el protocol de desescalada

La Conselleria d'Educació ha iniciat aquest dilluns les reunions amb col·lectius educatius per a tractar el protocol de desescalada que s'aplicarà en els centres educatius de les Balears.

Segons ha informat la Conselleria aquest dilluns, el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March, ha assistit aquesta jornada a la reunió de la Mesa Sectorial d'Educació per a tractar el protocol de desescalada que s'aplicarà en centres educatius de les Balears a partir de l'entrada en fase 2.

A l'horabaixa d'aquest dilluns tendrà lloc la reunió de la Mesa de l'Ensenyament Concertat i aquest dimarts la Mesa de Pares i Mares i Mesa de directors.

La proposta d'Educació

D'altra banda, ha recordat, March ja va explicar la setmana passada els punts essencials de la proposta que està plantejant la Conselleria d'Educació.

De partida, va explicar llavors el conseller, «es reprendran amb caràcter general les activitats educatives presencials en l'educació infantil, educació primària, educació especial, ESO, Batxillerat, FP i en els ensenyaments de règim especial el curs 2020-21».

No obstant això, la proposta per a alumnat de quart d'ESO, segon de Batxillerat, segons cursos de Graus Mitjans i Graus Superiors d'FP, últims cursos d'ensenyaments de règim especial i sisè curs d'Educació Primària amb l'inici de la fase 2 és que l'assistència sigui voluntària, decisió de famílies, amb cita prèvia; i s'atendrà en format de tutoria individual o amb un màxim cinc alumnes per professor, entre altres mesures.

Mentrestant, per a alumnat de 0-3 anys i de 3-6 anys s'ha plantejat que no ofereixin atenció presencial en la fase 2 de la desescalada; i que els centres d'educació infantil 0-3 anys privats i municipals puguin atendre presencialment amb ràtios de tres bebès (0-1), quatre nens (1-2), sis nens (2-3) mantenint capacitat de quatre metres quadrats per alumne, entre altres mesures. Finalment, per a l'alumnat d'educació especial la proposta és igualment que no s'ofereixi atenció presencial en la fase 2 de la desescalada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.