Setmanari d'informació local - 138 anys

Habilitats els tres aeroports de les Balears com a punts d'entrada a l'Estat espanyol

El Govern espanyol ha elevat a 13 el nombre d'aeroports disponibles com a punts d'entrada a l'Estat espanyol adaptats per a la desescalada des d'aquest dilluns, segons una ordre ministerial publicada aquest cap de setmana en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), de manera que s'inclouen els tres aeroports de les Balears.

Així, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha inclòs els aeroports de Sevilla, Menorca, Eivissa, Lanzarote-César Manrique, Fuerteventura, Tenerife Sud, Alacant-Elx i València. Aquests se sumen als prèviament anunciats: Josep Tarradellas Barcelona-el Prat, Gran Canària, Adolfo Suárez Madrid-Barajas, Màlaga-Costa del Sol i Palma.

En un primer moment, el ministre de Transports, José Luis Ábalos, va comunicar dissabte en el seu compte oficial de Twitter que únicament se sumarien els aeròdroms de Tenerife Sud, Alacant-Elx, Sevilla, Menorca i Eivissa, i ha assegurat que a poc a poc s'obririen altres centres habilitats per al procés de desescalada que coordina el Govern espanyol.

No obstant això, aquest mateix diumenge el propi Ábalos va anunciar l'ampliació del nombre d'aeroports amb l'objectiu de «cobrir la demanda de vols».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.