Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera ja és a la fase 2 de desconfinament i el Govern proposa que Mallorca, Menorca i Eivissa hi passin dilluns que ve

Mallorca, Menorca i Eivissa continuaran, com a mínim una setmana més a l'anomenada fase 1 de desconfinament, tot i que el Govern ha proposat al govern espanyol que accedeixin a la fase 2 dilluns que ve. En canvi, Formentera botarà a la fase 2 a partir de dilluns que ve.

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha qualificat de «bona notícia» el canvi de fase, ja que això significa que «els ciutadans han sabut portar les dues últimes setmanes amb responsabilitat i prudència», la qual cosa ha permès fer un pas més.

Ferrer ha recordat que «no es tracta d'una competició» ja que la resta de territoris també hauran d'avançar per a fer un «gran pas» i reactivar l'economia amb l'arribada de visitants.
L'ordre ministerial amb les pautes a seguir en la fase 2 serà rebuda el dissabte. Ferrer ha recordat la importància de seguir amb la «prudència necessària per a garantir que no calgui fer passos enrere».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.