Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma avança a les 18.00 hores l'obertura de carrers per a vianants

Des d'aquest dilluns dia 18 de maig l'horari d'obertura de carrers de Palma per als vianants s'avança una hora. Així ho ha comunicat aquest diumenge l'Ajuntament que ha assegurat que amb aquesta acció es vol fomentar el gaudi d'aquests espais per part de les famílies i els menors de 14 anys, ja que la franja horària perquè els menors realitzin sortides està fixada fins a les 19 hores.

A més, al conjunt de carrers que es transformen per a vianants, s'hi afegeix el carrer Sebastià Arrom, situat davant del Col·legi Sant Josep Obrer. Amb la suma d'aquest carrer de 532 metres lineals i 9.423 metres quadrats de superfície, Palma ha habilitat ja 13,5 km per a vianants entre setmana i 14,5 durant els caps de setmana.

Així, entre setmana es senyalitzaran amb tanques, discs i senyalitzacions verticals portàtils els següents espais que sumen 120.281 metres quadrats de superfície i 13,5 km lineals:

Zona 1, Front Marítim: 9,3 quilòmetres. Passeig marítim entre rotonda de Porto Pi i Manuel Azaña (5,4 quilòmetres). Vicari Joaquim Fuster fins passeig des Born del Molinar (1,8 quilòmetres). Primera línea de Platja de Palma: avinguda Bartomeu Riutort entre c/Xabec i c/Trobadors (3,6 quilòmetres).

Zona 2 , Avingudes sentit horari entre túnel de General Riera i el carrer Sant Miquel: 500 metres.

Zona 3, Ronda nord de Son Rapinya: 3,5 quilòmetres. Carrer Miquel Lladó ambos sentits entre rotonda Madre Alberta i rotonda son Quint. Cami dels Reis entre rotonda base Miliar Jaume II i rotonda Madre Alberta. Entre rotonda Son Quint i rotonda cementeri la Vileta sentit La vileta.

Zona Districte Llevant: 532 metres Carrer Sebastià Arrom (davant del Col·legi Sant Josep Obrer).

A aquestes zones durant els caps de setmana i festius s'hi afegiran el quilòmetre que sumen els trams del carrer Nuredunna a Pere Garau (290 metres); el carrer Pare Bartomeu Pou a Bons Aires (els 423 metres) i el carrer Niceto Alcalà Zamora a Camp d'en Serralta entre el carrer Llibertat i Pasqual Ribot (314 metres), habilitant així un total de set zones de Palma perquè la ciutadania gaudeixi passejant o fent esport durant les diferents fases de la desescalada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.