Setmanari d'informació local - 138 anys

Les principals entitats culturals de les Balears aposten per la cultura com a eina per combatre la crisi

Aquest dijous vespre es va fer un acte telemàtic que es va poder seguir per YouTube, Twitter i Facebook en el qual hi varen participar Fina Salord, en nom de l'Institut Menorquí d'Estudis, Marià Mayans, president de l'IEE, Maria Teresa Ferrer, presidenta de l'Obra Cultural Balear de Formentera i Josep de Luis, president de l'Obra Cultural Balear.

L'acte es va fer amb el títol de 'la cultura després del confinament' i va ser moderat per la periodista Margalida Mateu.

L'acte va servir per explicar com s'ha afrontat, a cada illa, la crisi provocada pel covid-19, el confinament i l'estat d'alarma.

Les entitats varen explicar com ha canviat els plans de cadascuna aquesta crisi, varen reivindicar el paper de la cultura duran els dies de confinament i varen apostar per apostar per la cultura com a eina per sortir de la crisi.

Les entitats, que formen part de la Xarxa per la Llengua, la Cultura i el País, també han demanat a les institucions ser representades en els fòrums que dissenyen la represa social i econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.