Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS reclama al Govern espanyol «claredat» i a Educació «més implicació»

El diputat de MÉS per Mallorca i també membre de la comissió d'Educació en el Parlament Joan Mas 'Collet' ha demanat al Govern espanyol «claredat» en les instruccions i pressupostos per al retorn a les aules; mentrestant, al Govern, en concret a la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, li ha demanat «més implicació».

Segons ha informat Joan Mas aquest divendres en una roda de premsa telemàtica, «el tema de l'educació és un assumpte molt complicat i que s'ha de tractar amb molta cura i delicadesa per l'enorme esforç de famílies i professors. Si bé, s'ha de donar solució a una situació que davant el plantejament de la desescalada i la volta al treball es pot tornar molt complicada».

En aquest sentit, ha criticat, d'una banda, implicació «mínima» del Ministeri; i, per unes altres les instruccions «poc clares i sense pressupost» també per part de l'Estat. Perquè, ha recordat, «cal resoldre el tema de la conciliació perquè, al final, encara que no correspon als ajuntaments donar les respostes sobre el retorn a les aules, al final, recau sobre les institucions més pròximes aquest pes».

«Els consistoris, a més, segueixen amb entorn d'un 80% dels seus romanents que no poden utilitzar per la llei Montoro», ha lamentat. Per aquest motiu, ha sol·licitat a l'Estat «més claredat» en les seves instruccions i «implicació i pressupost al Ministeri, sobretot, però també a la Conselleria». Concretament, a la Conselleria li ha demanat «coordinació en la implicació amb ajuntaments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.