Setmanari Sóller

134
anys

[VÍDEO] Jaume Calafell: «Hem de continuar cap a l'autodeterminació del nostre poble i l'establiment d'una República mallorquina»

15-05-2020

Més iniciatives republicanes per a #MallorCaNostra. Jaume Calafell ens fa arribar la seva proposta per a dur endavant una vegada superem aquesta crisi sanitària: «Hem de continuar sense aturar i decididament cap a l'autodeterminació del nostre poble i l'establiment d'una República mallorquina independent que garantesqui tots els drets que en aquests moments, i des de fa massa temps, l'Estat espanyol antidemocràtic ens nega».

A més, remarca que aquest projecte de República mallorquina s'hauria de compartir amb la resta de territoris dels Països Catalans.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris