Setmanari d'informació local - 138 anys

L'agrupació Unides Podem a Cort demana que no s'apliqui l'ampliació hotelera a Palma

L'agrupació Unides Podem a l'Ajuntament de Palma ha reivindicat aquest divendres que la possibilitat d'ampliar hotels fins a un 15 per cent no s'apliqui a la ciutat ja que ho consideren «un error de mirada»

Així ho ha expressat la regidora de Podem Sonia Vives qui ha avisat que «l'esforç prioritari no està en que els hotelers puguin ampliar hotels, sinó en reforçar l'escut social».

En aquest sentit, la regidora ha considerat que el decret «afavoreix només una elit d'empresaris». «Posar el focus en els que més tenen és un error de mirada», ha denunciat.

La regidora ha defensat que cada ajuntament sigui «sobirà per aplicar o no» la normativa sobre l'ampliació hotelera, pel que ha anticipat que Unides Podem demanarà reunions amb els seus socis de govern a Cort per a «fer-los entendre que no cal aplicar aquesta possibilitat a Palma».

Cal assenyalar que el decret va ser aprovat dimecres passat al Consell de Govern, on hi ha dos consellers d'Unides Podem. De fet, la presidenta va presentar el decret acompanyada pel vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, de Podem. Durant la roda de premsa, Yllanes va defensar la idoneïtat del text i va assegurar que no té «res a veure» amb la coneguda com a 'Llei Delgado' del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.