Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Un grup de policies entra a un pis de Palma sense permís ni ordre judicial i l'amo els fa fora

Aquest dijous s'han fet públics una sèrie de vídeos en els quals es veu com un grup de policies, alguns d'uniforme i altres de paisà, han entrat en un pis i les persones que hi són els comminen a sortir, a la qual cosa si neguen en reiterades ocasions, mentre un dels joves que hi ha al pis els hi demana si tenen permís o una ordre judicial.

Els policies insisteixen en demanar la documentació als joves i aquests els insisteixen en que abandonin immediatament el pis al qual han accedit sense permís.

No es coneix amb exactitud el dia en que varen succeir els fets, però entre els agents n'hi ha que duen màscara i n'hi ha que no en duen.

Els joves del pis els demanen més d'una vintena de vegades que abandonin el seu domicili fins que els policies reculen fins al llindar de la porta, en aquests moments un dels joves intenta tancar la porta i un dels agents li impedeix mentre insisteix a un altre dels joves, el que està enregistrant els fets, que li mostri la documentació i li diu que si s'hi nega serà detingut, a la qual cosa el jove respon que no el poden detenir ni per no mostrar el seu carnet ni per usar el mòbil dins un pis particular.

Els policies mantenen una actitud i un to poc respectuós amb els ciutadans als quals han violat el seu domicili, els intenten intimidar perquè s'identifiquin i deixin de gravar amb el mòbil.

Cal recordar que malgrat la declaració d'estat d'alarma, la Policia continua necessitant ordre judicial o autorització de qui allí resideixi, per a entrar i per romandre en un domicili particular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.