Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell habilita una nova línia d'ajuts municipals per a víctimes de violència masclista

El Consell de Mallorca ha incorporat una nova línia d'ajudes municipals destinada a cobrir activitats de prevenció i atenció a víctimes de violències masclistes, que s'emmarca en el pla de reactivació econòmica i social 'Mallorca Reacciona'.

Segons ha informat aquest dimecres la institució insular, d'aquesta manera, en la mateixa convocatòria de subvencions, el Consell també finançarà les activitats de prevenció o d'atenció a dones víctimes que duguin a terme els ajuntaments amb població inferior a 55.000 habitants.

Durant una reunió telemàtica, la consellera de Presidència, Teresa Suárez, i la directora insular d'Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, han avançat als responsables d'Igualtat dels ajuntaments algunes de les mesures incloses en el pla.

En la trobada, s'ha informat que el Consell manté la convocatòria de subvencions per a promoure la igualtat i garantir els drets de les persones LGTBI, dotada amb 162.000 euros, i a la qual poden accedir ajuntaments de menys de 55.000 habitants per a desenvolupar els plans municipals d'igualtat.

També s'ha modificat la temporalitat de la convocatòria i s'han ampliat els terminis fins a setembre, per a donar marge als municipis a planificar i reajustar les activitats i actuacions subvencionables, inicialment previstes fins a juliol.

La convocatòria també té altres dues línies d'ajudes, destinades a entitats sense ànim de lucre i associacions per a projectes o activitats per a promoure la igualtat i els drets de les persones LGTBI.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.