Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi vol que es tanqui un acord que permeti vols des d'Alemanya sense quarantena

El Pi - Proposta per les Illes ha reclamat un espai aeri europeu sense quarantena «però amb els protocols i mesures de seguretat estrictes per a les persones que arribin a les Illes». La formació espera que aquest dimecres a la reunió convocada a la UE es tanqui un acord que permeti vols amb Alemanya i els països escandinaus i així «intentar salvar la temporada turística 2020».

La presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha comentat que «estam en contra de la quarantena a nivell d'Unió Europea i defensam la llibertat de moviment però amb seguretat». Mora ha recordat que el turisme és «bàsic» per a les Balears, «no podem desincentivar l’arribada de turistes aquest estiu».

La presidenta ha explicat que aposten perquè «s’implantin protocols de sanitat específics als ports i aeroports de les Illes en coordinació amb els ports i aeroports de sortida dels viatgers». Segons Mora, els països de la Unió Europea que tenguin nivells baixos de contagi i amb els controls oportuns «han de poder tenir vols directes amb les Balears sense quarantena».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.