Setmanari d'informació local - 138 anys

Una passatgera denuncia Air Europa per un vol Eivissa-Palma gairebé ple

Una passatgera d'un vol Eivissa-Palma d'Air Europa ha presentat una denúncia contra la companyia perquè l'avió anava gairebé ple i que no es complien les mesures de seguretat.

Es tracta de la tercera denúncia per part de passatgers alertant de presumptes incompliments dels protocols davant el coronavirus en vols amb les Balears, després de dos incidents en un vol d'Air Europa Palma-Eivissa i un d'Iberia Madrid-Eivissa.

La dona va volar d'Eivissa a Palma aquest dilluns i en arribar a Son Sant Joan va presentar la denúncia a les dependències de la Guàrdia Civil a l'aeroport. La denunciant va assegurar que no es complien les mesures de seguretat i que a l'avió, amb capacitat per a unes 70 persones, varen viatjar unes 60.

Fonts d'Air Europa han insistit que compleixen els protocols vigents. Des d'Air Europa han sostengut també que s'han reforçat al màxim la neteja i la seguretat per als passatgers i tripulants.

L'ordre ministerial publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) d'aquest diumenge assenyala que els operadors han de garantir, «mitjançant el procediment que considerin més adequat», el compliment del decret de l'estat d'alarma. I instava a prendre «les mesures necessàries per a procurar la màxima separació possible entre els passatgers».

Així, el que estableix l'ordre ministerial publicada diumenge és que «es considerarà suficient oferir al públic només el 50 per cent de la capacitat total de cada aeronau per assegurar la deguda separació entre passatgers». D'altra banda, des de l'entrada en fase 1 aquest dilluns és obligatori l'ús de mascaretes en els avions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.