Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol diu que la responsabilitat de la ciutadania ha possibilitat passar a la fase 1

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha manifestat aquest dimarts que la ciutadania de les Balears ha estat «hiperresponsable» i que això, al costat del comportament «excel·lent» del personal sanitari, han possibilitat el passi a la fase 1 de la desescalada de les Illes. Així ho ha expressat Armengol en el ple del Parlament en resposta a la pregunta del diputat de Vox Jorge Campos sobre la valoració del pas de les Balears a la fase 1 del desconfinament.

No obstant això, Armengol, ha advertit que «el virus continua matant gent» pel que ha reclamat a la ciutadania «prudència i responsabilitat». Per part seva, Campos ha lamentat que les xifres de reobertura de negocis «no són bones» i ha assegurat que «un alt percentatge» no podrà tornar a obrir i molts treballadors no cobraran les prestacions.

En aquest sentit, el diputat de Vox ha demanat a Armengol que destini part de «el seu pressupost ideològic» de 60 milions d'euros a ajudes directes a les famílies i als treballadors i que «doni exemple» reduint l'estructura del Govern. La cap de l'Executiu autonòmic, no obstant això, ha assegurat que les respostes davant «el primer dia» de reobertura que ha rebut d'agents socials i sindicats ha estat «positiva».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.