Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos acusa ERC d'estar «vinculat històricament al nazisme»

Esquerra Republicana de Catalunya, el partit de Lluís Companys, que va ser detingut per la Gestapo de Hitler i entregat als franquistes, que el varen assassinar, és, segons el delegat de Vox a Mallorca, Jorge Campos, un partit «vinculat històricament amb el nazisme».

Campos ha dit aquesta barrabassada en una piulada de resposta al Senador Vicenç Vidal que havia recordat que el 10 de maig es celebra «la cerimònia internacional pels 75 anys de l'alliberament del camp nazi de Mauthausen» i havia afegit que «desenes de ciutadans de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera foren deportats a camps nazis. Els pares ideològics de PP, Vox i C's els deixaren tirats».

Precisament, Vicenç Vidal, ha retret a Campos «el que és indigència moral i intel·lectual, senyor Campos, és acusar de nazi ERC, partit que té president entregat per la Gestapo al franquisme perquè l'executessin i molts militants morts a camps nazis». El senador també recorda al militant ultradretà que «Franco via Serrano Suñer va abandonar els republicans espanyols en mans dels nazis a la seva sort, és un fet. El que han de fer, com totes les drets democràtiques d'Europa, és condemnar el feixisme».

De la seva banda, el líder d'ERC a Mallorca, Mateu Matas, Xurí, ha respost irònicament les barbaritats històriques de Campos: «torna-ho intentar, campió. Segur que pots superar la imbecil·litat innata que posseeixes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.