Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern aconsella la reobertura dels punts verds sempre que hi hagi seguretat

La Conselleria de Medi Ambient i Territori, a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental, ha aconsellat aquest dilluns els ens locals, com a responsables de la gestió dels punts verds, que valorin la idoneïtat de reobrir aquests espais davant l'entrada en la fase 1 del pla de desescalada.

La Direcció ha informat que cada ens local, com a titular del servei, haurà de decidir les condicions de seguretat necessàries per a poder reobrir el punt verd.

Aquestes condicions hauran de complir, com a mínim, amb les normes sanitàries dictades per les autoritats competents amb la finalitat d'evitar nous contagis i garantir la seguretat dels operadors i usuaris.

Fins al moment, alguns ens locals ja han reobert el servei, malgrat que la majoria ho han fet de manera restringida atenint a les seves peculiaritats. Per a això és important que la ciutadania consulti al seu ens local si el punt verd està obert i en quines condicions.

La Conselleria de Medi Ambient i Territori ha recordat que el llistat de punts verds de Balears es pot consultar al web.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.