Setmanari d'informació local - 138 anys

Sau, La Pegatina i Tomeu Penya són alguns dels grups que emetrà aquest cap de setmana el Canal 33

Aquest divendres a partir de les 21.55, i fins diumenge, el canal 33 aposta pels músics i intèrprets catalans amb tres dies intensos de música que ompliran la graella d'aquesta emissora. Entre molts altres grups, l'espectador hi trobarà Sau, La Pegatina, Stay Homas, cant coral i músics de les Balears.

La iniciativa comença a partir d'aquest divendres amb l’emissió del documental 'Sau: de les Tallades a la glòria', un treball que explica l’origen, evolució i èxit del grup osonenc Sau com una de les bandes musicals de referència del país. Amb imatges inèdites, uns joves Carles Sabater i Pep Sala fan els primers assajos, els primers concerts, fins que els arriba la glòria, l’èxit inqüestionable.

Tot seguit, a les 23.00, un dels grups musicals de referència d'ara mateix, La Pegatina, al concert 'La Gran Pegatina', que va tenir lloc al Festival Arenal Sound de Borriana l’any 2016. La banda de Montcada i Reixac ofereix una de les seves millors versions i en un dels seus marcs preferits: els grans festivals d’estiu.

I la nit acabarà més calmada amb Mar Serra Grup en el concert del seu últim treball, 'I sempre demà?', a cavall del jazz, la fusió amb flamenc i la música contemporània.

Dissabte, 9 de maig el cantant Gerard Sesé encetarà la programació musical amb tres cançons creades des del confinament. Entre elles, 'Jo també em quedo a casa', el tema de la sèrie homònima de sobretaules a TV3 durant aquest confinament.

A continuació s’emetrà un bloc de música de les Balears, amb el grup vocal Cap Pela, seguit d'un pack musical illenc des del confinament, que acaba amb 'l’Himne de la Pau' de Miquel Àngel Aguiló i quatre cançons que el cantautor Tomeu Penya ha enregistrat des del seu confinament domèstic.

Cap a les 23.45 arribarà la nit del Cant Coral amb l’Orfeó Català, la Coral Ressò de Sant Boi de Llobregat, la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, el Cor Trobada de Barcelona, un reportatge musical del Festival Internacional de Cant Coral de Barcelona 2019 i el concert del Cor Vivace.

Diumenge, 10 de maig, a les 22.00, el 33 emetrà un segon recull de les cançons que Stay Homas han fet des de la terrassa del pis on viuen confinats, i que han donat la volta al món, amb artistes consagrats internacionals que han fet versions de les seves cançons del confinament. L’espectador podrà descobrir que dos dels membres de Stay Homas són de Doctor Prats, ja que aquest grup també ofereix un tema des del confinament, 'Al final tot anirà bé'.

La nit continuarà amb artistes femenines que canten des del confinament: Koko Jeans & The Tonics, Anna Roig interpretant a la guitarra 'LaTendresse', que és la cançó que ha marcat el confinament a França; Anna Andreu, La Marta Rius i una versió original de Pedro Navaja de l’Escola Municipal de Música de Sallent, que interpreta una de les seves vocalistes.

Tot seguit, el 33 emetrà un documental de la Gira Europea d’Omar Sosa amb el Taller de Músics Ensemble, on el grup format per sis estudiants del Taller acompanyen aquest músic, un dels més versàtils del jazz actual. I la nit s’allarga amb el concert 'Classe Mitjana' del grup Rosa Luxemburg al Palau de la Música Catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.