Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB congelarà les taxes i facilitarà les condicions de matrícula a alumnes afectats per la Covid-19

39085

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han acordat la congelació de les taxes universitàries per al curs 2020-2021 en els títols de grau i màster.

Segons ha explicat la Conselleria aquest dimecres en un comunicat, el *Govern i la UIB han fixat algunes mesures per a ajudar a pal·liar els efectes econòmics derivats de la pandèmia.

A més de la congelació de les taxes, es crearà una ajuda econòmica per a l'any acadèmic 2020-21, a la qual podran accedir els alumnes, i que serà del mateix import de les matrícules anul·lades aquest curs a causa de la pandèmia.

D'altra banda, als estudiants de doctorat que no hagin pogut presentar la seva tesi doctoral i es vegin obligats a tornar a matricular-se, la UIB els matricularà sense cap mena de cost, per un període equivalent a la durada de l'estat d'alarma.

En el cas de contractes postdoctorals, predoctorals i de tècnics de recerca, de convocatòries *CAIB, els quals finalitzin dins dels pròxims 12 mesos des de la declaració d'alarma, es prorrogaran d'ofici la seva durada per tres mesos

Segons han assenyalat, totes dues institucions consideren "imprescindible" la implicació del Ministeri d'Universitats amb una previsió pressupostària específica destinada a "mantenir l'equitat" i evitar que l'alumnat més vulnerable es vegi afectat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.