Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal demana al Senat per què Eivissa i Menorca no han entrat aquest dilluns en fase 1 de la desescalada

39029

El senador autonòmic de MÉS Vicenç Vidal, ha demanat al Senat per què Eivissa i Menorca no han entrat aquest dilluns en la fase 1 de la desescalada, si el Govern assegura que la seva situació permetia avançar en el desconfinament.

Segons ha informat el senador Vidal aquest dilluns en un missatge en la xarxa social Twitter, s'ha registrat al Senat una petició amb resposta escrita amb l'objectiu d'aclarir per què Eivissa i Menorca no han entrat aquest dilluns en la fase 1 de la desescalada.

En concret, s'ha preguntat, per què no s'ha produït l'avanç de la desescalada directament en la fase 1 el 4 de maig de Menorca i Eivissa si el Govern afirma que es complien els paràmetres per a això; i quines dades o indicadors han estat determinants per a no produir-se l'avanç de Menorca i Eivissa directament en la fase 1.

Altres preguntes que ha fet Vidal al Senat han estat va presentar el Govern la proposta perquè Menorca i Eivissa avancessin en el desconfinament passant directament a la fase 1 el 4 de maig?; El Ministeri de Salut va valorar la proposta tècnica del Govern del pas de Menorca i Eivissa directament a fase 1 el 4 de maig? O no va tenir temps?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.