Setmanari d'informació local - 138 anys

Agricultura posa en marxa una campanya per promocionar el vi de les Balears

39021

La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha organitzat una campanya de promoció del vi de les Balears, amb el suport de l'associació de sommeliers (ABS) per a donar suport al sector del vi, després de la paralització de l'hostaleria i la restauració, a causa de la crisi sanitària derivada del coronavirus (COVID-19).

Segons ha informat la Conselleria aquest dilluns, la campanya tendrà lloc aquest dimecres, dia 6 de maig, i constarà de 20 tastos virtuals, que sommeliers de les quatre illes faran a través dels seus perfils de les xarxes socials, en concret, d'Instagram.

En aquesta línia, ha explicat, es tracta de tastos de vi per a no entesos, liderats pel president de l'Associació Balear de Sommeliers, Daniel Arias, que es faran en directe, a les 13.00 hores i comptaran, en algunes ocasions, amb la interacció de personatges coneguts de Balears. Per exemple, ja han confirmat participació els cuiners Santi Taura i Miquel Calent, els actors Toni Gomila i Josep Orfila, la nedadora Melani Costa, el forner Tomeu Arbona i el pastisser Lluís Pérez. Disposaran del vi per a fer el tast i, per tant, podran interactuar així com fer preguntes, sobre aquell vi en concret.

Així mateix, la Conselleria ha assenyalat que els tastos es plantegen com una activitat d'una durada curta, d'entre deu i quinze minuts, i feta de manera «amena», amb vins de totes les marques de qualitat de les Balears, com són la Denominació d'Origen Binissalem, la Denominació d'Origen Pla i Llevant, la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Vi de la Terra Mallorca, la IGP Vi de la Terra Illes Balears, IGP Vaig veure de la Terra Serra de Tramuntana i Costa Nord, IGP Vi de la Terra de Menorca, IGP Vi de la Terra d'Eivissa i IGP Vi de la Terra de Formentera.

Amb tot, ha conclòs, els tastos es faran amb vins comercials i els sommeliers indicaran les marques de qualitat, les varietats, el mètode d'elaboració, el municipi i l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.