Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació assessora professors i famílies sobre com fer front al confinament

38873

La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, mitjançant la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i de l'Institut de Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit), ha creat material específic per a ajudar als docents i les famílies de les Balears, a fer front al confinament derivat de la COVID-19. La Conselleria ha qualificat aquest dimecres la situació «d'excepcional» i ha assegurat que genera «moltes emocions a vegades difícils de gestionar».

Per aquest motiu, Educació ha publicat un tríptic informatiu d'assessorament al professorat perquè puguin fer cercles restauratius virtuals amb els seus alumnes o facilitar les eines a les famílies perquè puguin fer-ho amb els fills a casa. Pel que fa al tríptic, es tracta d'un document amb orientacions per a respondre a l'impacte del confinament, en el qual es donen pautes i recomanacions de com es pot ajudar, què es pot esperar o amb qui es pot contactar davant una situació d'emergència física o emocional, si es necessita.

En el tríptic s'informa també dels factors de protecció davant una situació de confinament com l'actual, la planificació de la volta a la nova normalitat i de com es pot aprendre de les vivències. La Conselleria també ha posat a l'abast de docents i famílies, recursos per a fer cercles de tutoria virtuals i de diàleg en família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.