Setmanari d'informació local - 138 anys

La primera setmana de la campanya de control d'obres a Palma se salda amb l'aixecament de 28 actes

38777
La campanya de control d'obres a Palma se salda amb l'aixecament de 28 actes. | dBalears/Arxiu

La primera setmana de la campanya de control d'obres a Palma s'ha saldat amb l'aixecament d'un total de 28 actes per infracció de Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i l'incompliment d'altres normatives.

En concret, a la primera setmana -la del 13 al 19 d'abril-, en què s'ha desenvolupat aquesta iniciativa conjunta entre la Policia Local de Palma i la Policia Nacional espanyola, s'han controlat un total de 104 obres en el terme municipal de Palma. Així mateix, les xifres acumulades fins al dimecres 22 d'abril reflecteixen que s'han controlat un total de 139 obres i s'han aixecat 68 actes.

Algunes de les actes s'han aixecat per no exhibir el cartell amb les mesures de seguretat que s'han d'adoptar, no usar casc de protecció o el calçat de seguretat apropiat per treballar en aquest tipus d'entorns. Entre altres infraestructures i llocs, s'han controlat hotels, urbanitzacions, solars i obres particulars

Segons ha explicat l'Ajuntament, amb aquesta actuació conjunta, es vol donar resposta als possibles incompliments de l'Estat d'alarma decretat a conseqüència de l'emergència sanitària. Així mateix, també es vol controlar les molèsties ocasionades que es puguin derivar per la generació de sorolls. La Policia Nacional espanyola també vigila que no es produeixin incompliments a la Llei d'Estrangeria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.