Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern insisteix en «la prudència i la rigorositat» per a parlar de desconfinament

38753

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha insistit en «la prudència i la rigorositat» per a parlar dels futurs plans de desconfinament a les Balears.

En aquest sentit, Costa ha assegurat que el Govern ja treballa en conjunt amb experts en com seran aquestes fases i com s'hauran de dur a terme, però encara així ha recordat que «ara mateix estam en una fase d'estat d'alarma» per la gestió sanitària del coronavirus.

Costa ha reconegut que li agradaria fer públic què s'està parlant en aquests comitès científics, però «com a Govern responsable hem d'anar pas a pas». A més, ha subratllat que és el Govern espanyol qui marcarà la fi de l'estat d'alarma «perquè és qui té l'autoritat».

En tot cas, ha remarcat que serà també el Govern qui marqui les pautes a seguir després d'acabar-se l'estat d'alarma. Per això, ha assenyalat que «ningú té certesa al cent per cent» de com evolucionarà la crisi sanitària, encara que en aquest moment les xifres de contagis siguin menors.

A més, ha tornat a assenyalar que la mobilitat exterior (obertura d'aeroports i ports) serà «l'últim pas» a les Balears. «El desconfinament serà lent perquè ha de ser segur», ha remarcat, per a després tornar a insistir que «tot s'ha de fer amb prudència i de manera segura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.